Kik vagyunk?

Cégünk, a VIRIDIS-PHARMA Kft., Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Bekecs községben található, és gyógyszer nagykereskedésként működik. Immár több mint 30 éve vagyunk jelen a piacon, és büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan bővülünk és sikeresen működünk. Alapításunk óta kiemelt figyelmet szentelünk az egészségügyi ágazatnak, és cégünk tagjai mindannyian gyógyszertárat működtető gyógyszerészek, illetve gyógyszer-kiskereskedelmi háttérrel rendelkező vállalkozások.

Az 1993-ban alapított cégünk jegyzett tőkéje 200 millió forint, és büszkék vagyunk arra, hogy saját tőkénk ennek több mint háromszorosa. Az összetett tulajdoni struktúránk révén minden tagunk szinte azonos tulajdoni arányokkal rendelkezik a vállalkozásban, ami hozzájárul cégünk stabil működéséhez és hosszú távú sikereinkhez.

Tevékenységi területek

Image

Vállalatunk kizárólag hazai piacon tevékenykedik. Fő tevékenységi területe elsősorban az ország keleti régiója, ideértve Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Pest megye és Budapest területét is.

A cég rendelkezik egy 1.600 négyzetméteres európai színvonalú raktárterülettel, ahol több mint 7200 különböző terméket tartunk készleten. A megnövekedett kereslet miatt 2019-ben újraépítésre kerül sor, amelynek célja a termékkínálat bővítése és a forgalom növelése.

Továbbá, 2018-ban a vállalat Fóton nyitott egy új telephelyet, amely lehetővé teszi a Pest megye és környékének hatékonyabb ellátását. A vállalat további növekedésre és forgalomnövelésre törekszik a jövőben.

Cégünk számok tükrében

Az áruforgalom az elmúlt évek során folyamatos és lendületes növekedést mutatott, és 2019-ben elérte a cég történetében rekordot döntő 17 milliárd forintos forgalmat. Ezt az impozáns eredményt főként a tagpatikai vásárlások és a külső gyógyszertárak rendelései tették lehetővé. Kiemelkedően fontos megemlíteni, hogy a patikai forgalom alapján a "VIRIDIS-PHARMA" Kft. számára az ország keleti régiójában komoly piaci részesedést sikerült kialakítania.

Az üzemi gépjárműparkunk folyamatosan megújul és bővül, amely a cég hatékonyságát és versenyképességét szolgálja. 2018-ban például 14 darab Peugeot Boxer gépjárművet állítottunk üzembe, amelyek kiválóan alkalmasak a gyógyszerszállításra, és teljes mértékben megfelelnek a GDP szabványnak. Ez a fejlesztés nemcsak a cég logisztikai kapacitását növelte, hanem biztosította a gyógyszerek biztonságos és hatékony szállítását is.

Az eredmények és beruházások fénypontjai mellett nem szabad elfelejteni, hogy mindezek mögött egy elkötelezett és szakértő csapat áll, akik folyamatosan dolgoznak az üzleti célok eléréséért és az ügyfelek elégedettségéért. A VIRIDIS-PHARMA Kft. továbbra is elkötelezett a minőség, a megbízhatóság és az innováció iránt, és büszkén tekintünk vissza az elért eredményeinkre, miközben izgatottan várjuk a jövő kihívásait és lehetőségeit.

tehergépjármű
0
forgalmazott termék
tehergépjármű
0
gyógyszertár
tehergépjármű
0
járat naponta
tehergépjármű
0
gyártói beszállító